Kopen

Voor de verkoop van een woning wordt bijna altijd een makelaar ingeschakeld. Dat is bij aankoop van een woning wel anders. Vaak gebeurt het dan niet, terwijl je net zoveel risico loopt. Als koper heb je bijvoorbeeld een wettelijke onderzoeksplicht. Je bent dus verplicht om onderzoek te doen naar bepaalde aspecten van de woning, zoals bouwtechnische en juridische. Daarmee voorkom je vervelende verrassingen achteraf.

Daarnaast is het fijn als er iemand zakelijk en objectief naar de (waarde van de) woning kijkt. Want als je erg enthousiast bent over je droomhuis, lukt dat niet altijd meer. En daar komt CARO makelaars om de hoek: wij blijven gefocust en scherp. Dat levert in de onderhandeling meestal een reële koopsom op. Waardoor je onze kosten bijna altijd terug verdiend.

CARO makelaars werkt bij aankoop van een woning met ‘No Cure, No Pay’. Je betaalt alleen voor onze hulp bij een geslaagde aankoop van je nieuwe huis. En de verrekening vindt plaats bij het transport van de woning, door de notaris.

Waarom CARO?
– Persoonlijke hulp bij alle stappen van de aankoop
– Objectief in het biedproces
– No Cure, No Pay!

Kennismaken?

Vul onderstaand contactformulier in, bel of start de chat. Wij staan in no-time bij je op de stoep!

Hoe wil je graag benaderd worden?