Een nieuw interieur met een klein budget

Het is januari, tijd voor een frisse start van het jaar. En wat hoort daar bij? Een sprankelend nieuw interieur. Helaas zijn er heel wat centjes op gegaan aan alle kerstcadeaus, uitgebreide borrelavonden en niet te vergeten de mooie outfits. Wil je toch wat verandering brengen in je interieur? Maak dan gebruik van deze makkelijke budget tips!

Een likje verf
De eerste gouden tip; verf er op los! Koop een hippe kleur en kijk eens goed rond wat je kan verven. Denk out-of-the-box; niet alleen de muren kunnen een likje verf gebruiken, ook meubels kan je verven. En heb je er weleens aan gedacht om je plafond een kleurtje te geven? Een lichte kleur zorgt ervoor dat de ruimte hoger lijkt. Leuk om te experimenteren met kleuren zoals mintgroen, beige of pastelgeel.

Tweede leven
Struin de kringloop af op zoek naar een echte eyecatcher. Het is soms even zoeken, maar scan alles goed en binnen no-time vind jij daar die nieuwe poof met toffe print of nachtkastje in die té gekke kleur. Breng daarnaast eens een bezoekje aan de Ijhallen in Amsterdam. Het is de grootste vlooienmarkt van Europa met meer dan 500 kramen. Je vindt er een groot aanbod aan kleding, interieur en andere mooie woonaccessoires. En het leuke? Alles is uniek!

In een handomdraai
De vloer in huis is erg bepalend voor de sfeer van het interieur. Niet gek om dit zo nu en dan te veranderen dus. Koop een vloerkleed en fleur het geheel op deze manier een beetje op. Er zijn veel verschillende soorten op de markt te vinden; van een ronde vorm, een versie met teddystof of een prachtig Marokkaans oud kleed. Ook kan je ervoor kiezen om de vloer op een andere manier aan te pakken. Door het schuren en verven van de vloer lijkt deze weer als nieuw!

Puzzeltijd
Doorgaans is kunst niet goedkoop; je bent al snel een paar duizend euro verder. Maar niet getreurd, ook met kunst kan je je creativiteit de vrije loop laten gaan. Het merk Anna-Nina heeft een groot aanbod aan prachtige kunstzinnige puzzels. Doe de puzzel in een mooie gouden lijst en verras je vrienden met dit prachtplaatje aan de muur.

Wrap it up!
Uitgekeken op de saaie witte keukenkastjes? Upgrade je keuken door middel van interieurfolie. Niet een hele nieuwe keuken, maar een gloednieuwe uitstraling door gebruik van dit concept. Veel goedkoper dan het vervangen van alle keukenkastjes; en ook nog een duurzame oplossing. Het aanbod is groot; van zwart mat tot een winterse houtlook.

Leesvoer
Een mooi koffietafelboek is een prachtige aanvulling op jouw interieur. Over iedere hobby of interesse is wel een boek te vinden. De online en offline store Mendo – een boekenwinkel in de negen straatjes van Amsterdam – heeft een prachtig aanbod aan koffietafelboeken. De onderwerpen variëren sterk; je vindt er boeken over onderwerpen zoals kunst, interieur, sport en mode.

Het kopen en verkopen van je huis is een belangrijk moment. Misschien iets wat jij dit jaar wel op de planning hebt staan. Wij van CARO Makelaars gaan hier zorgvuldig en professioneel mee om. Ons team weet precies wat er speelt in de omgeving, en helpt jou graag jouw droomhuis te vinden. Benieuwd naar ons aanbod? Neem dan een kijkje op de volgende pagina.

Bekijk ook